Spektakli

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite u najnovijoj sezoni Royal Opera House.

SA ZADOVOLJSTVOM VAS POZIVAMO DA NAM SE PRIDRUŽITE U NAJNOVIJOJ SEZONI ROYAL OPERA HOUSE 2023/2024

Na programu su četiri izuzetne opere te četiri vrhunska baleta!
CineStar kina koja će ugostiti Spektakle su Kaptol Boutique Cinema, CineStar Joker Split te CineStar kina u Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Slavonskom Brodu.
Dodatna pogodnost sezone Royal Opera House je pjenušac kojim vas častimo nakon prvog čina kako biste maksimalno uživali u ambijentu CineStar kina.

Alex Beard, izvršni direktor ROYAL OPERA HOUSE:
‘Drago mi je što mogu predstaviti izvanrednu kino sezonu 2023./24. – sezonu koja uravnotežuje odvažna i uzbudljiva nova djela s najdražim produkcijama na našem repertoaru. Predani smo pružanju najboljeg od baleta i opere publici diljem Ujedinjenog Kraljevstva i širom svijeta, u suradnji s kinima kako bismo osigurali da svatko može uživati u izvedbama svjetske klase, gdje god se nalazili.’

Budite i vi dio sezone Royal Opera House, uživajte u direktnim prijenosima i društvu koje dijeli istu strast prema klasičnom repertoaru.

Ponosni smo jer smo dio jedinstvenog satelitskog prijenosa iz Londona, a uz zanimljivu novu sezonu Royal Opera Housea, potrudit ćemo se mnoge razveseliti i pop/rock prijenosima na velikom platnu!

 

OPERA – ANDREA CHENIER – SAMO 11.6.

Na blještavoj zabavi u Parizu 18. stoljeća, pjesnik Andréa Chenier strastveno osuđuje Louisa XVI. Pet godina kasnije, revolucija je ustupila mjesto teroru, mijenjajući ravnotežu moći između Chéniera, njegove voljene Maddalene i Gérarda, čovjeka koji ga može uništiti… 

Ulaznice su u prodaji, kupite ih na: 

Opere

Naslovi koje Vam donosimo u novoj sezoni opera, svakog će gledatelja pretvoriti u nepopravljivog romantika te osvojiti svačije srce.

 Provedite slobodno vrijeme u CineStaru ili Kaptol Boutique Cinema, na najboljem mjestu ove sezone uz pomno odabrane popularne operne izvedbe koji već dugo uživaju svjetsku popularnost.

Ostanite zadivljeni umijećem najpoznatijih svjetskih pjevača, dirigenata, glazbenika i sjajnim scenografijama jer ono što Vam donosimo na platno više je od poletne i impresivne glazbe te šarmantnih kostima. Donosimo Vam pregršt dramatične snage, emocija i zadovoljstva!

Neke od najpoznatijih svjetskih opernih kuća sada su i Vama tako blizu… Pronađite ih u multipleksima CineStar i Kaptol Boutique Cinema, pogledajte najbolje prijenose ili snimke u HD formatu i poslušajte najkvalitetnije izvedbe kristalno čistog zvuka.

Naši operni naslovi doista su pravi dragulji te ujedno neke od najvećih uspješnica u ovome žanru.

 

Ove sezone očekuju vas opere:

  • RAJNINO ZLATO 20.9.2023.
  • MADAMA BUTTERFLY 26.3.2024.
  • CARMEN 1.5.2024.
  • ANDREA CHÉNIER 11.6.2024.

 

 

BALETI​

Naša baletna sezona donosi najbolje svjetske baletne naslove upravo na platna multipleksa CineStar i u Kaptol Boutique cinema!

Najpoznatija kazališta svijeta otvorila su nam svoja vrata ulaskom u naša kina te nam omogućila da uživamo u bajkovitim scenografijama, živopisnoj energiji i bojama u Vašem neposrednom susjedstvu.

Pravo je zadovoljstvo pratiti članove ansambla u njihovim izvedbama i dočaravanju likova koji na pozornici oživljavaju i ulaze u legendu.

Teatro alla Scala Milano, Royal Opera House London, Vienna State Opera, simboli za baletne i operne izvedbe, nikada Vam nisu bili bliži… Ovo nisu obični prijenosi, ovo su prijenosi u vrhunskoj HD rezoluciji praćeni najkvalitetnijim zvukom.

Pratite prijenose uživo te uživajte u poznatim ljubavnim pričama, dinamičnim i skladnim koreografijama, veličanstvenoj glazbi i maestralnoj izvedbi poznatih svjetskih plesača.

 

Ove sezone očekuju vas baleti:

  • DON QUIJOTE 7.11.2023.
  • ORAŠAR 12.12.2023.
  • MANON 7.2.2024.
  • LABUĐE JEZERO 24.4.2024.

Spektakli info

Spektakli u CineStaru

O tome da ćemo jednog dana u kinu gledati izravne prijenose najvećih svjetskih opera, najizvođenije balete i najpopularnije koncerte, do prije par godina nismo mogli ni sanjati.
Led smo probili jednom od najpoznatijih svjetskih opera, Bizetovom “Carmen” koja je na našim velikim platnima u koprodukciji s RealD 3D tehnologijom izazvala oduševljenje domaće publike svih generacija, ali i sjajne kritike.

Toliko puta od publike izgovorena riječ „spektakl“ pri izlasku iz dvorane, sama nam se nametnula kao naziv za čitavu sezonu koncerata, baleta, opera, modernog plesa, ali i drugih događaja koje smo pripremili za Vas.
 
Prekrasno je posjetiti parišku Operu, londonski Royal Opera House ili milansku La Scalu i pogledati La Traviatu uživo, ali koliko nas to zaista može i ima priliku?
Vjerujemo da kultura mora biti dostupna svima, a katkad i u kombinaciji s RealD 3D tehnologijom, doživljaj postaje toliko stvaran da imate osjećaj kao da ste na pozornici s glavnim junacima.
 
Stoga, za sve koji su uvijek željni kulture, ali i spektakala, pokrenuli smo program pod nazivom „Spektakli u CineStaru“ u sklopu kojeg Vam prenosimo kulturnu scenu svjetskih metropola na naša velika platna.
Opere, baleti, koncerti kasične i pop glazbe, mjuzikli, sportske utakmice i mečevi… sada su stalni dio ponude multipleksa CineStar i Kaptol Boutique Cinema.

KONCERTI​

Svim ljubiteljima klasične, pop i rock glazbe, donosimo snimke popularnih koncerata s napoznatijih svjetskih pozornica.

Naše smo gledatelje oduševljavali mnogim naslovima, a u tom tonu ćemo nastaviti i dalje.

Kylie Minogue, The Chemical Brothers, The Prodigy, Berlinska Filharmonija i Sir Simon Rattle, Lord of the Dance 3D … samo su neki od naslova koje ste imali priliku da vidite na našim velikim platnima.

 

Prvi dugometražni film benda Ghost RITE HERE RITE NOW pogledaj u CineStaru 20. i 22. lipnja!
Fantazmagorično putovanje uključuje izvedbe uživo isprepletene zadivljujućom pričom.
𝐒𝐚𝐦𝐨 𝐮 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐒𝐭𝐚𝐫𝐮 𝐙𝐚𝐠𝐫𝐞𝐛, 𝐌𝐚𝐥𝐥 𝐨𝐟 𝐒𝐩𝐥𝐢𝐭, 𝐎𝐬𝐢𝐣𝐞𝐤 𝐢 𝐑𝐢𝐣𝐞𝐤𝐚!
Ulaznice su u prodaji sada! 🍿